Τοποθετήσεις Πατωμάτων - Παρκέ Διαρκείας
Κιν.: 693.93.24.243 Τηλ.: 210.66.17.977

FAQ

 • Κάθε πόσα χρόνια μπορεί να γίνει φρεσκάρισμα στα λούστρα ενός ξύλινου δαπέδου;

  Αν έχουν χρησιμοποιηθεί σωστά υλικά και το πάτωμα έχει προσεχτεί δηλ. δεν έχουν μετακινηθεί έπιπλα και έχει σφουγγαριστεί πολύ στεγνά, ο χρόνος είναι περίπου κάθε 20 χρόνια.

 • Τι χρειάζεται για να συντηρήσω ένα καλοδιατηρημένο πάτωμα χωρίς ανοίγματα που έχει χάσει την αρχική του γυαλάδα;

  Μπορεί να τριφτεί επιφανειακά με τριβείο , να καθαριστεί και να ξαναπεραστεί με λούστρο. Εργασία όμως που οπωσδήποτε πρέπει να γίνει από εξειδικευμένο τεχνίτη.

 • Έχω ενδοιασμούς στο να τοποθετήσω πάτωμα στο σπίτι μου ,γιατί μου έχουν πει ότι πολλές φορές τρίζουν ακόμα και από τους πρώτους μήνες τοποθέτησης. Είναι σωστό αυτό;

  Αν ένα πάτωμα τρίζει σίγουρα φταίει ο τεχνίτης που το τοποθέτησε .Αν η τοποθέτηση του γίνει με όλες τις σωστές και σύγχρονες προδιαγραφές από τον τεχνίτη, τότε το πάτωμα αυτό αποκλείεται να τρίζει όσος καιρός και αν περάσει.

 • Πως καθαρίζουμε το παρκέ διαρκείας;

  Μόνο με πολύ καλά στυμμένο πανί.

 • Πόσος χρόνος απαιτείται για να επισκευαστεί ένα πάτωμα;

  Μέχρι 3 ημέρες για 1 έως 3 δωμάτια και για χώρους μέχρι 100 τ.μ 5 μέρες.

 • Αναλαμβάνετε εργασίες σε όλη την Ελλάδα;

  Αναλαμβάνω δουλειές στο λεκανοπέδιο Αττικής και μόνο σε πολύ μεγάλα έργα στην Υπόλοιπη Ελλάδα, κατόπιν συζητήσεως και συνεννοήσεως με τον πελάτη.

 • Ποια η γνώμη σας σχετικά με την τοποθέτηση κολλητών ή καρφωτών δαπέδων; Ποια πρέπει να προτιμήσουμε;

  Στις καινούργιες οικοδομές που δεν έχουν ενδοδαπέδια θέρμανση, σίγουρα είναι καλύτερη η τοποθέτηση καρφωτών πατωμάτων. Ο λόγος είναι ότι στα κολλητά πατώματα υπάρχουν αστοχίες στην τοποθέτηση και αν προκληθεί κάποια ζημιά είναι πολύ δύσκολη η επισκευή τους.